Touch- en slim design schakelmateriaal
Snelle levertijd en persoonlijke service
Glazen en massief aluminium afdekramen
Standaard geïntegreerde kinderbeveiliging

Interieur- en woontrends 2022 BY ONE TWO TOUCH

woensdag 17 november

Interieur- en woontrends 2022 BY ONE TWO TOUCH

Nog maar heel even en het jaar  2021 is voorbij. Niet een al te gemakkelijk jaar maar desondanks deze vreemde periode hebben we ook veel geleerd.

Zo weten we door het vele thuiswerken dat een huis als een thuis moet aanvoelen en zijn we massaal aan het renoveren geslagen, waarbij aankleding en afwerking een belangrijk onderdeel is van een renovatie en eigenlijk ook het leukste gedeelte.

Ook zagen we de afgelopen jaren DE zwarte interieurtrend veelvuldig voorbij komen. Zwarte deuren, zwarte kozijnen en ook zwart schakelmateriaal zelfs zwarte keukens het kon niet zwart genoeg zijn.

Deze trend is niet meer weg te denken, toch zien we in de komende nieuwe woon- en interieur trends de wat meer rustigere kleuren zoals aardetinten en natuurlijke tinten ook weer verschijnen. De afwerking word weer wat rustiger en ook houden we graag onze omgeving wat meer gebalanceerd. Veel hout met wit en beige, aardetinten met goud en wit en zelfs poeder roze en poeder groen gaan we zien. Al deze trends zijn heel mooi te combineren met onze schakelmaterialen van wit glas of mat goud aluminium.

 

Oh hallo daar 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Volg ons en meld je aan voor onze nieuwsbrief

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.