Onze service

Klantenservice

Bestel gratis en voor niks onze SAMPLE BOX, ervaar thuis welke kleur en of materiaal keuze het beste bij uw interieur past.

https://www.one-two-touch.com/shop/geen-categorie/sample-set/

Heeft u vragen over producten, service, garantie en bestellingen neem contact op met onze klantenservice.

Heeft u technische vragen dan verbinden wij u door met een van onze technische medewerkers.

Telefoonnummer klantenservice: (+31) 0455643233

E-mailadres klantenservice: support@12touch

Stuur One Two Touch een bericht via WhatsApp.
OTT Whatsapp
Whatsapp is geopend binnen onze openingsuren. Buiten openingsuren kunt u het beste mailen.

 

 

 

Expertise aan huis

Het luxe schakelmateriaal van One Two Touch is eenvoudig te monteren. Heeft u vragen of advies nodig? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die ons luxe schakelmateriaal biedt? Dan helpen wij u graag op weg. Zodat u snel en zorgeloos van uw schakelsysteem kunt genieten.

Heeft u toch hulp nodig bij installatie en wilt u graag een elektromonteur aan huis, neem dan contact op met onze klantenservice en vraag naar de mogelijkheden. Indien gewenst, nemen we u de installatie uit handen.

Advies op maat

Wilt u een schakelsysteem op maat dat de uitstraling van uw interieur optimaal versterkt? Twijfelt u over glas of aluminium? Analoog, digitaal of smart producten? Wij adviseren en leveren de stijl en combinatie die past bij uw wensen en inrichting. Wilt u graag een demonstratie of onze producten ervaren? Wij ontvangen u graag in onze design showroom en winkel in Heerlen. Vanwege de coronamaatregelen zijn wij genoodzaakt met u een afspraak in te plannen alvorens u ons kunt bezoeken. Onze adviseurs komen ook met alle plezier naar u toe. Indien gewenst, nemen we u de installatie uit handen.

Ondernemer? Word onze partner!

Heeft u interesse om onze producten aan uw assortiment toe te voegen?

Wilt u graag partner worden?

We staan u graag te woord.

Info@one-two-touch.com

+31 (0) 455643233