Touch- en slim design schakelmateriaal
Snelle levertijd en persoonlijke service
Glazen en massief aluminium afdekramen
Standaard geïntegreerde kinderbeveiliging

Wilt u producten retour sturen? U wilt gebruik maken van uw herroepingsrecht?

dinsdag 19 april

U wilt graag producten retour sturen? U heeft teveel besteld? u vind de kleur niet mooi? 

Bij One Two Touch krijgt u 30 dagen recht van retour vanaf de besteldatum.

U wilt dus gebruik maken van het herroepingsrecht/recht van retour!

Wij van One Two Touch houden ons dan ook graag aan de de Europese wetgeving voor e-commerce en het herroepingsrecht.

Herroepingsrecht in het kort

Het herroepingsrecht voor consumenten houdt in dat u een overeenkomst die tot stand is gekomen via het internet, per telefoon of op straat, binnen 14 dagen (datum dat uw pakket is aangekomen bij u, volgens de datum van de pakketdienst DPD) zonder opgave van redenen kunt annuleren/ retour sturen.

Herroepen gebeurt door middel van een ondubbelzinnige verklaring. U mag zowel schriftelijk als mondeling herroepen. Schriftelijk herroepen (zoals per e-mail) verdient de voorkeur, omdat het aan u is om te bewijzen dat u op een juiste wijze en tijdig uw herroepingsrecht hebt uitgeoefend.

Herroepingsrecht, bedenktijd, afkoelperiode en recht van ontbinding
Het herroepingsrecht wordt ook wel aangeduid als ‘bedenktijd’ of ‘afkoelperiode’. De Nederlandse wet spreekt van een recht van ontbinding. Dit alles komt in dit geval op hetzelfde neer.

Wanneer u graag gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht heeft u 14 dagen de tijd (nadat het pakket bij u is afgeleverd) om dit kenbaar te maken bij onze support afdeling.

Herroepingsrecht en kosten

De herroeping is voor de consument kosteloos. Als u al betaald heeft, dan dient het betaalde bedrag direct te worden terugbetaald (in ieder geval binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de verklaring tot herroeping). De verkoper mag wel wachten met terugbetalen totdat u de ontvangen zaken hebt teruggestuurd.

Waarom heeft u een herroepingsrecht?

Het herroepingsrecht is eenvoudig te verklaren. In de eerste plaats is dit recht in het leven geroepen om uw informatieachterstand tegen te gaan. Dit speelt met name bij aankopen via het internet. Indien u bijvoorbeeld via het internet een product bestelt, kunt u het product niet inspecteren of uitproberen zoals u dat kan in de winkel. In de winkel kunt u kleding passen, in een elektronicazaak kunt u een demonstratiemodel van een computer gebruiken. In de tweede plaats wordt er met het herroepingsrecht rekening gehouden met een overrompelingseffect. Dit speelt vooral bij aankopen op straat. U kunt rustig nadenken over een aankoop, zonder dat u door de handelaar wordt aangesproken of aangemoedigd voor de zaak of de dienst.