Touch- en slim design schakelmateriaal
Snelle levertijd en persoonlijke service
Glazen en massief aluminium afdekramen
Standaard geïntegreerde kinderbeveiliging

Winkel veilig in onze webshop met het keurmerk van TRUSTED SHOPS

vrijdag 19 november
We zien sinds een aantal jaren dat E-commerce sterk groeiende is in Europa. Sinds Corona shoppen we massaal online en is het aantal webshops flink toegenomen.
Dat vergt van onze klanten veel online vertrouwen. Waar shop je veilig? Volgen de webshops wel alle wettelijke E-commerce regels? Heb ik niet per ongeluk een artikel besteld bij een webshop dat handelt volgens de dropshipping methode? Kan ik makkelijk een bestelling annuleren of retour sturen? En heel belangrijk, krijg ik snel mijn aankoopbedrag retour?
Daarom is het voor klanten fijn wanneer een webshop aangesloten is bij een keurmerk. Dat keurmerk ziet er op toe dat alle basis regels worden toegepast, klanten kunnen hun feedback achterlaten en hun mening openbaar communiceren over de diensten van een webshop.
ONE TWO TOUCH is ook aangesloten bij een keurmerk en wij hebben gekozen voor het keurmerk TRUSTED SHOPS.
Online shopping met Trusted Shops | Trusted Shops
Dit keurmerk gaat verder dan alleen toezicht houden op de basis regels, zij bieden een GRATIS verzekering wanneer u afrekent in onze shop en zorgt voor echte recensies gebaseerd op echte bestellingen. Wij zijn dan ook enorm trots op onze feedback score en wij doen er alles aan om een shopping ervaring zo prettig mogelijk te maken.