One TWO TOUCH

Verzenden & retourneren

 

Hier vindt u alle informatie omtrent verzenden & retourneren:

 

 • Wij verzenden bestellingen met vervoerder DHL en leveren deze naar adressen in Nederland en België. Bij bestellingen onder € 150,- rekenen wij
  een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95 incl. BTW voor levering binnen Nederland en € 8,95 incl. BTW voor levering naar België.
  Bij bestellingen boven € 150,- is verzending gratis. Na verzending sturen wij u per e-mail een Track & Trace code waarmee u de zending kunt volgen. DHL levert doorgaans de eerstvolgende dag, behalve op zondag. Bent u niet thuis, dan zal een tweede afleverpoging en/of levering bij de buren volgen. Lukt ook dit niet, dan kunt u de zending afhalen bij een nabijgelegen afhaalpunt. Middels een briefje wordt u op de hoogte gesteld van de bezorgpoging(en) en eventuele vervolgacties.

  Levertijd

  Bij elk product staat aangegeven of er voorraad van is en zo ja, hoeveel stuks voorradig zijn.
  Bestelt u dit product en maximaal het als voorradig aangemerkte aantal op een werkdag (maandag t/m vrijdag) voor 16:00 uur, dan ontvangt u
  het bestelde doorgaans binnen 2 werkdagen.

  Bestellingen geplaatst na 16:00 uur en/of in het weekend (zaterdag en zondag) en/of op feestdagen worden de eerstvolgende werkdag
  in behandeling genomen. Voorradige artikelen worden vanaf dat moment binnen 2 werkdagen verzonden.

  Is een product niet op voorraad, dan wordt (indien bekend) de verwachte levertijd ter indicatie opgegeven.
  Aan deze indicatie kunnen geen rechten worden ontleend. Is geen verwachte levertijd bekend, dan wordt deze niet opgegeven.
  Neem bij vragen en/of voor meer zekerheid gerust contact met ons op.

  Retourneren

  Wettelijk heeft u als consument 14 kalenderdagen de tijd om producten te retourneren. Deze termijn gaat in op de dag nadat u het bestelde in ontvangst heeft genomen. Wanneer u gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht dient u dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, via onze website kenbaar te maken aan ons. Nadat u bij ons kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht heeft u vervolgens 14 dagen de tijd de producten retour te sturen.

  Goederen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in onbeschadigde nieuwstaat retour te komen voorzien van alle bijgeleverde zaken.
  Producten mogen gebruikt of geprobeerd worden, op die manier dat het functioneren en/of de prestatie getest kan worden
  zoals in een winkel met showroom.

  De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U ontvangt van ons het aankoopbedrag van het bestelde retour.
  Indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, dan ontvangt u ook eventueel betaalde verzend- en/of betalingskosten retour
  (het gehele factuurbedrag).

  Verstuur uw retour met een vervoerder van uw eigen keuze naar ons adres: Huisbergerstraat 300, 6413 VR Heerlen, Nederland.
  Na ontvangst verwerken wij uw retour zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst.

  Wij adviseren om uw retour goed te verpakken, teneinde schade door transport te voorkomen. Wij verzoeken u vriendelijk om niets op de originele productverpakking te plakken en/of schrijven, gebruik bij voorkeur een omdoos/omverpakking.
  Frankeer uw retour voldoende en kies bij voorkeur voor aangetekende verzending of verzekerde verzending indien de waarde
  van het te retourneren dit verantwoord.